Welkom op

Cruise Cruise

.nl

pic4

Cruise aanbieders

Hier vind u een overzicht van de aanbieders van cruises:

- Cruise Travel

- Kras Cruises

- MSC Cruises

- Montys Cruises

Voordelen van een cruise

Heeft u weleens nagedacht over een cruise vakantie? Een cruise vakantie kent nogal wat voordelen ten opzichte van reguliere vakanties. De meeste Nederlanders kiezen al snel voor een auto- of vliegvakantie. Kiest u echter voor een cruise, dan bent u ervan verzekerd dat u enorm veel gaat ontdekken en zien.

Hoe ziet een cruise eruit?

Als u deelneemt aan een cruise vakantie dan is er een bepaald startpunt. Dit ligt meestal in een grote haven, bijvoorbeeld bij Hamburg (Duitsland). Kiest u echter voor een cruise in Zuid-Afrika bijvoorbeeld, dan vliegt u eerst met het vliegtuig naar Kaapstad.

Vanaf het startpunt vaart u met een prachtig cruiseschip langs verschillende landen en steden. Doorgaans overnacht u op het schip en krijgt u overdag de mogelijkheid om zelfstandig of in groepsverband steden te bezichtigen.

De duur van een cruisevakantie kan enorm verschillen. Er zijn cruisevakanties met een duur van slechts enkele dagen, maar ook cruises die wekenlang duren. Het hangt natuurlijk van uw budget af welke cruise bij u past. Ook zult u moeten nadenken over de bestemming, waar wilt u naar toe? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een cruise door Europa te maken over de Donau, maar u kunt u kiezen voor een cruise in het Verre Oosten.

Veel luxe

Als u een tijd doorbrengt op een cruiseschip dan zult u ontdekken dat er enorm veel luxe te vinden is. Het schip is voorzien van alle gemakken om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ontdek zelf hoe geweldig een cruise vakantie is!