Welkom op

Cruise Cruise

.nl

pic4

Cruise aanbieders

Hier vind u een overzicht van de aanbieders van cruises:

- Cruise Travel

- Kras Cruises

- MSC Cruises

- Montys Cruises

Mooie cruise bestemmingen

Als u deel wilt nemen aan een cruisevakantie dan kunt u kiezen uit heel veel bestemmingen. In dit artikel willen wij een aantal van deze prachtige cruisebestemmingen samen met u bekijken.

Cruise over de Donau

Als u niet al te ver van huis wilt zijn, dan kunt u kiezen voor een cruise over de Donau. De Riviercruise Donau naar de Zwarte Zee heeft u een duur van maar liefst 17 dagen. Tijdens deze cruise krijgt u een enorm aantal landen te zien, waaronder Oostenrijk, Hongarije, Bulgarije, Servië, Roemenië en Slowakije. U maakt kennis met de verschillende culturen en u ervaart de schoonheid van de natuur.

De Middenlandse Zee

Een populaire en tevens zeer mooie cruise bestemming is de Middenlandse Zee. Vaak vliegt u vanaf een vliegveld in Nederland naar een havenplaats in Spanje of Italië. Daar stapt u aan boord van een van de vele mooie cruiseschepen die er beschikbaar zijn. U vaart vervolgens 's nachts naar de volgende bestemming. Na het ontbijtbuffet aan boord loopt u heerlijk relaxed van boord om de nieuwe bestemming te bezichtigen.

Het oosten

Wilt u het oosten van de wereld ontdekken, dan is de Droomcruise Azië, Singapore & Hong Kong echt iets voor u. Tijdens een 19 daagse reis vaart u door onder andere Thailand, Vietnam en Cambodja. U maakt tijdens deze cruise kennis met een compleet andere cultuur en natuur. De cruise begint in Amsterdam, op het vliegveld om precies te zijn. U vliegt naar Singapore om vanuit daar te beginnen aan de daadwerkelijke cruise. Uiteraard is het cruiseschip voorzien van alle luxe en faciliteiten die u nodig heeft.

Bepaal uw budget

Als u een cruisevakantie wilt boeken bepaal dan allereerst uw budget. Hoeveel geld wilt u maximaal uitgeven? Dit is natuurlijk een erg persoonlijke vraag. Als u weet wat uw budget is kunt u de verschillende cruises vergelijken en bepalen welke het gaat worden. Wij wensen u een onvergetelijke reis toe.